Stichting DownsyndroomKern Amsterdam

Meld je aan!

Aanmelden bij Kern Amsterdam
Heb je net een baby met Downsyndroom gekregen of ben je zwanger van een kindje met Downsyndroom en ben je op zoek naar meer informatie en/of oudercontact, dan kun je contact opnemen via info@downsyndroomamsterdam.nl of telefonisch, zie nummers op pagina Contact.

Aanmelden activiteiten en evenementen
Alle events worden aangekondigd via deze site & onze digitale nieuwsbrief. Een enkel event wordt uitsluitend aangeboden aan de “aangesloten” gezinnen, d.w.z. de gezinnen die zich voor onze nieuwsbrief hebben aangemeld. Het is daarom aan te bevelen om je, bij interesse in onze activiteiten, altijd -geheel vrijlbijvend en kosteloos- aan te melden voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van onze evenementen.

Aanmelden voor evenementen en activiteiten gaat meestal via mail. Ook voor al je andere vragen, mededelingen of bijdragen aan deze website kun je uiteraard ook bellen met een van de contactouders, of e-mailen naar info@downsyndroomamsterdam.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Via de nieuwsbrief van de Downkern ontvang je alle uitnodigingen voor ouder- en informatiebijeenkomsten en oproepen. Wil je op de hoogte worden gehouden door de SDS Kern Amsterdam? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.