Stichting DownsyndroomKern Amsterdam

Vrijwilligers voor Vrienden van Nieuw-West

24 mei 2011 | Onderwerp: Nieuws

Vrijwilligers gezocht
Vrienden van Nieuw-West is op zoek naar enthousiaste jonge vrijwilligers en/of stagiaires die een paar uur per week ondersteuning en begeleiding willen geven aan jongeren van 14 jaar tot 22 jaar met een verstandelijke beperking.

Wie zijn wij?
Vrienden van Nieuw-West is een vrijwilligersorganisatie die elk weekend van 12.30 uur tot 15.00 uur activiteiten organiseert voor verstandelijk gehandicapte jongeren van 14 tot 22 jaar. De activiteiten bestaan uit een kookclub, een knutselclub, een sportdag, een Girlz Only dag en uitstapjes naar onder andere het Dolfinarium en de Artis. Verder bieden wij deze jongeren ook begeleiding op het gebied van huiswerk.
Vind jij het leuk om met om met verstandelijk gehandicapten om te gaan en hun te begeleiden in de activiteiten en hun huiswerk? Meld je dan aan bij Vrienden van Nieuw-West.
Meer weten? Stuur een email naar vriendenvannieuwwest@live.nl of bel naar 06 53903940. U kunt ook onze site vriendenvannieuw-west.nl raadplegen.